Total Pageviews

Sunday, 24 July 2011

K-pop !

annyangheseyo kepada girls-girls yang suka kat mamat k-pop sampai bersepah lagu/video korea dalam phone dan salam sejahtera kepada lelaki yang sanggup memalukan diri nak jadi mamat korea oleh kerana gerpren dia taksub ngan k-pop..ambik nak kau greetings aku panjang nak mampos ! haha

mesti korang dah dapat agak apa bende la aku nak tulis ari nih...wait ! before that aku nak mintak sorry lah kepada korang yang tacing-tacing *amboi ber'speaking' pulak aku...siyes shit sumpah sampai bila-bila aku tak minat korea, nak tau kenapa ? sebab aku tak gay kott..lalala *entah aku eja 'annyangheseyo' tu betol ke tak ? aku dengar adik aku yang DARJAH 5 cakap macam tu, tak tau laa..argh ! lantak laa

firstly, aku nak tanya sebab apa korang minat korea ? and mostly akan menjawab "sebab lelaki/perempuan korea comel" jap! kalau pompuan nak cakap comel aku tak kesah ini pulak lelaki, lelaki + comel = GAY ....
nasihat daripada LELAKI MELAYU YANG KACAK : sudah-sudah laa bakal isteri-isteri, aku ulang isteri-isteri aku di luar sana...psstt berapa banyak isteri daa...well lelaki kan, haha...kalau khawin bersunnah la sangat solat jumaat pon tak pegi..bukan aku k ! aku setia pada yang satu ..wee wee *gediknya aku..

semua tempat aku pergi and mostly perempuan akan borak-borak pasal korea, kemon la girls korang minat macam nak mampos pon khawin ngan aku orang melayu jugak kan ? korang kenal tak ngan kumpulan nih ?



aku ada one word untuk mereka : fak ! haha...bukan apa kalau macam ni la gayanya rosak kaum adam weyh..bayangkan mat rempit + korea = (nombor satu dari kanan) ...kalau nak minat boleh, aku tak halang tapi jangan laa taksub sangat sampai gambar posing-posing dalam fesbuk pon dah macam haremm je aku tengok..mulut muncung + pipi masok angin + letak peace kat pipi + edit mata guna photoshope bagi nampak bulat gila = gambar mintak kaki weyh...


girls/gay boys out there : world is just unfair but u have accept it ! chill la beb ^^

Saturday, 23 July 2011

bebelan yang best

hai perempuan yang suka membebel dan lelaki yang mudah bosan...

hari ni aku nak cakap pasal membebel....bila cakap pasal membebel kompom dalam otak korang akan pikir "PEREMPUAN"...kalau aku ngan member aku lepak-lepak then ada sorang member aku membebel tak tentu pasal aku jerit kat depan dia "LESBIAN !"muahaha...lantak aku laa nak cakap apa...sape suruh membebel depan aku..

tapi bebelan paling berharga dalam hidup adalah bebelan emak/mama/umi/mummy/mamee/ *tak termasuk pangilan yang digunakan oleh boipren kepada gerpren yang massage macam dah kawin...argh, korang takyah tipu laa..kan ? HAHA...list membebel yang slalu digunakan oleh emak kepada aku and aku nak highlight HARI-HARI OKAY bukan sekali sekala !

ni laa point-point mak aku yang selalu beliau guna time aku kecik sama tak ngan korang ?

  • "sudah-sudah la tengok kartun, masuk periksa ke? ada ke dia tanye kenapa spiderman tak boleh terbang sedangkan superman boleh ?" HAHA..bab 'periksa' tak tahan tuh kompem berapi je bila dengar..
  • "lepas pegi sekolah jangan nak melencong kat tempat lain ! balik rumah terus !"...kalau ni memang aku tak boleh nak ikut sebab aku ni jenis mudah melencong dan melencong lebih baik daripada terlanjur kan ?
  • "makan jangan lupa baca bismillah, nanti setan duduk dalam perut, tu la sebab makan tak kenyang"..pasal ni aku dah bengong sikit setan duduk dalam perut? wadefak ! haha...ada jugak member aku lepas baca doa sebelum makan sempat lagi beliau cakap "padan muka kau setan tak dapat makan ayam goreng ni" lepas tuh gelak puas-puas then baru makan -..-'
  • "angah ! dah-dah main kat luar nak maghrib nih...banyak hantu merayau time cenggini !" bila aku balik lambat sikit nampak mak aku tunggu depan pintu pegang rotan/kayu/hangar/batang paip/torpedo...sebenarnya bila cakap hantu time maghrib dalam otak aku 'hantu kopek a.k.a hantu tetek'..hantu nih femes doh time aku kecik-kecik dulu, tapi sekarang hantu nih dah jadi pornstar kot..haha
  • "makan nasi nih abis-abis bia cepat besar" bila aku makan tak habis beliau cakap "nape tak makan abis nih ? mati ayam nanti " sampai sekarang aku tak paham kenapa ayam nak mati kalau aku tak habis makan...atau mak aku nak buat lawak tetapi aku taknak gelak..aish..sorry mak
  • macam biasa time aku kecik kalau pergi mall mesti aku serang tempat jual mainan..mak aku tarik muka yang sungguh ketat bila aku buat muka kesian, bebelan pon terus bermula "buat mende mainan banyak-banyak kat rumah sampai satu bakul mainan, tak puas-puas lagi ?" mak cakap jela taknak beli, malu tau kene bebel depan promoter yang cun macam lisa surihani..jap ! macam mana aku tau lisa surihani time aku kecik-kecik jodoh kot ?.heh heh heh
sebenarnya banyak lagi aku nak tulis nanti bosan pulak korang bace, entri seterusnya lah aku tulis k !

babai kawan-kawan for this time laa ! ^^

Wednesday, 20 July 2011

perempuan yang mahal !

hai lelaki yang kacak dan hai juga perempuan yang mahal !

nak tau apa pasal aku cakap perempuan mahal ? takpe-takpe biar korang teka sendiri..lepas korang baca korang conclude sendiri kenapa aku cakap perempuan ni mahal..actually aku update post nih nak bercakap pasal khawin..well semua lelaki nak kawin kan termasuk la kaum hawa yang berlambak cam jimbek...akhir zaman kan..so terima je lah kan?

aku pelik plus gatal perut (jap nak garu jap) ok dah,...yelaa kalau nak khawin, asal nak duit hantaran macam jadah tinggi nak mampos?..kalau khawin dengan perempuan yang pandai mengaji,suka duduk rumah, dan paling penting takde fesbuk ! kompom dah gila babeng payah nak cari pompuan takde fesbuk..mana tak gila kau, dalam album picture semua gambar dia buat muka menyetim kan..argh ! then tajuk album "saya tak hot macam awak" or somethin like that laa..duhh =..='

yelaa kalau nak duit hantaran tu berpada-pada laa...tak payah laa nak tinggi sangat perempuan, nanti lepas kawin duit laki kau jugak yang kau nak kikis kan ? hehe..kompom ada pompuan nak lempang aku nih..realiti babe realiti korang kena terima laa...then, lagi satu cuba kau tengok perkhawinan yusri yang telah merampas lisa surihani daripada aku dengan erra yang tak dapat anak time kawin dengan yusri haha..korang mesti tau duit hantaran diorang yang ribu raban kan ? lepastuh berapa lama tahan perkhawinan diaorang..aku just nak highlight duit hantaran banyak-banyak pon tak menjamin kebahagiaan k !

apa salah buat yang simple-simple penuh dengan suasana kampung...dapat gak rasa pengalaman cuci bontot negro periuk kan...kalau kawin kat bandar or tempat-tempat bapak mewah tak merasa laa nak buat mende tuh semua dah tu nak cuci bontot periuk tak dapat nampak gayanya cuci bontot tuan katering laa jawabnya kan..lalala tapi duit hantaran ni pon kemungkinan desakan parents diorang yang tak sudah-sudah menyusahkan keluarga lelaki..taulah nak lepaskan anak perempuan diorang..agak-agakla duit hantaran tuh..tak bagi balaik kampung time raya baru tahu...har har har  !

dah lah aku nak sambung buat assignment aku ! (aku single lagi) ^^..babai isteri ku di luar sana !

Saturday, 16 July 2011

follower aku hebat !

first of all, aku nak ucap very-very thank you to my beloved follower ^^ ...then sorry la kalau blog aku keterlaluan or menyentuh sensetiviti betul ke aku eja ? argh lantaklah but very very very important to my follower yang sudi mengfollow amboi macam pelik bin ajaib je ayat aku?? haha..

by the way a.k.a btw aku berterima kasih sangat sangat ! terharu tau...memang korang laa penaik nafsu aku untuk berblog dem,lagi satu ayat macam harem..aku harap korang paham laa apa yang nak aku sampaikan..pasal carut-carut tuh korang abaikan laa...well sapa tak pernah mencarut kan ? lagipon blog aku ni untuk santai-santai je...tak lebih dan tak kurang dari tu..

p/s : dear follower aku sayang korang ! wee..wee ^^

Friday, 15 July 2011

hostel dan kapel !

korang pernah dengar tak pepatah inggeris berkata "one night stand" ? korang tahu maksud dia ? tak paham google la sendiri nak guna musang api boleh juga FIREFOX laa... argh ! bukan mende tu aku nak cakap... haha

aku just nak cerita kisah aku time sekolah menengah...biasalah sekolah 'unisex' laki pompuan macam-macam jenis ada berhimpun dalam satu sekolah dan time sekolah dulu semua diwajibkan duduk asrama (asrama penuh bai) haha..aku tengok perangai semua macam harem je..HAHA sekolah tak payah sebut laaa..tett ! dah nama sekolah berasrama kompom laa tak lari dari kehebatan berkapel...well mana-mana sekolah pon semua tak boleh lari dari gejala berkapel nih..kan ?

tapi aku rasa sekolah asrama kalau berkapel agak hardcore jugak laa...yelaa nama pon sekolah tempat untuk menuntut ilmu (ilmu terlarang juga mesti dituntut jugak kan) tak kira lah bawah tangga,dalam kelas,dalam tandas,dalam locker..okay yang itu aku tambah...mesti ada adegan comolot...tak paham comolot tu ape ? comolot tu macam apabila dua daging yang berkedut bawah hidung bertemu dengan dua daging yang berkedut dan ada bulu sedikit di atas daging berkedut yang pertama..aku ambik dr wikipe dia haha..paham ? bagos !

kalau korang pernah duduk kat asmara asrama kompem bila time cuti..well aktiviti cuti aku time kat hostel lepas sembahyang suboh dan tido balik pastu bangun lapar cari maggi suruh junior ambik air panas makan lepas tu tido (solat tak tinggal k !)...tapi yang aku tak leh blah bila aku tetiba dikejutkan dari tidur dengan bau minyak wangi cam gampang grr! bayangkanla bila bangon tido je tetiba bau wangi...lemas tau tak ! then nampak sorang budak berdiri dengan kaki kankang kat depan cermin depan bilik aku, soalan first akan ditanya.."kau nak pergi mana weergh (cakap sambil menguap) ?" dan macam biasa jawapan seperti dalam skema yang full marks "nak study"...well pukol 9 study pakai minyak wangi bagai ! argh apa aku kesah, aku tidor balik..


tetiba pulak ada sorang cilaka member kejut aku dia ajak aku pergi sekolah...aku tanya la nak buat mende, dia jawab "jom laa teman aku ambik buku jap" aku jawab balik "aku tak gay okay" sambung tido..then aku dengar baru ingat nak belanja kau kepci ngan mekdi..lantas aku jawab ngan simple "K!"...aku pakai sweater ngan seluar slack..nak cakap ke aku pakai boxer ke tak? argh ! korang takyah tau dem ! haha
aku pergi basuh muka...tak mandi pon..alah hidup asrama kan haha..


aku pergi laa ke kelas teman member aku yang gay pergi ambik buku..then lalu depan aspuri a.k.a asrama puteri (asrama perempuan) kenapa puteri tapi perangai macam harem ? argh ! then aku dengar nama aku deteriak dan diselangi "tak mandi !" apa lagi mencarut la aku sorang-sorang ! aku tanya la member aku, aku nampak macam tak mandi ke ? dia cakap "eh mana ada handsome je aku tengok" jawapan gay ambik hati kalau dia cakap tak mandi memang aku patah balik kan..demi kepci ngan mekdi aku teguhkan hati menghadapi suara setan setan pompuan tersebut !

sampai je kat kelas aku jumpa member aku yang cakap nak 'study' kat kelas budak form 1 yelaa sebab kelas tu macam neraka terpencil daripada kelas lain...perkataan first terpacul dari mulut aku..Allahuakbar ! amende tu ? member aku yang suruh aku teman dia dah pergi kat kelas dia ambik buku..aku hanya mampu benci dengan hati kerana aku manusia lemah di muka bumi ini :'(..pandai-pandai laa korang agak dia buat apa kan..HAHA

-the end-

p/s : cerita member aku tapi aku aplikasi macam aku yang mengalaminya sebenarnya aku laa yang member yang pergi ambik buku tuu..HAHA ! peace ^^ aku tak gay okay grr!

Thursday, 14 July 2011

BBB !

korang tau mende menatag BBB tuh... (Budak-Budak Bangang) haa...aku bukan benci budak-budak dan aku juga bukan kilang buat budak grr! takdela tadi aku baru balik dari solat jumaat..well solat jumaat budak-budak mesti akan pikir solat jumaat tuh macam tempat reunion diorang..cam cilake tau tak ! sebelum kuthbah bilal ada pesan "sesiapa yang menegah orang lain buat bising, maka akan hilang pahala jumaat" aku angguk tanda tersangat setuju...lepas tuh datang sekumpulan cilake cilake budak-budak buat gathering kat belakang aku.

duduk kat belakang aku tak jadi masalah lah...TAPI entah budak malaun mana tau bukak cerita, okay aku dengar dua khutbah depan belakang demmit ! kau tau apa aku dengar "eh setan2 kau dengar tak cerita pasal power rangers hijau dah boleh pakai boxer kaler pink lagi..bodoh kan ?" lepastuh gelak ramai ramai HAHAHAHAHA..okay dialog tuh aku reka tapi cerita dia lebih kurang laa..cam gampang tau tak ! aku pandag la diaorang then diorang perasan lepas tuh aku mencarut senyum kat diaorang..bangga aku sekejap diaorang senyap.



selepas0.001 detik diaorang gelak-gelak, fak! aku tak buat lawak la wahai anak muda "bisik hati aku"...lepas nih aku nak suruh pihak masjid buat satu kandang tempat untuk budak bawah umur tak cukup akal sembahyang kat situ dan sambil diawasi orang-orang masjid...huh bernas pulak idea aku.. mintak-mintak budak tu tak jadi mat rempit memekak je tau grr!

Tuesday, 12 July 2011

short form !

Haaa...korang ada account FESBUK kan ? jangan nak cakap takde laa..aku sepak qubul korang kang! adik aku darjah 5 pon dah ada akaun fesbuk..heh ! darjah 5 weyh..aku buat akaun fesbuk pon time aku form 3 ! okay no wonder laa gejala buang bayi bnyak berlaku kan...habis semua anak luar nikah diberi nama Mark Zuckerberg HAHA...

aku bukan ape point aku sebenarnya just nak mengutarakan bukan koya jadi budak utara ke apa..alaa macam nak highlight laa tentang kegiatan short form cam cilake bukan dalam BM maksod aku dalam BI laa..kalau sikit-sikit takpe laa..ini dah macam jimbek.contohnya macam nih "hye bbn (bye-bye for now) i gtg (got to go)"..argh aku terpaksa google tau tak ! lgi satu chatbox baru macam sial..